perjantai 30. elokuuta 2019

"Minusta tulee isona" -teksti

Tulevaisuudessa haluaisin asua mahdollisesti jossain päin Helsinkiä. Pelkkä pieni kerrostaloasunto riittäisi, kunhan se on hyvin sisustettu. Paikalla ei ole niinkään väliä, kunhan sieltä on helpot yhteydet keskustaan ja työpaikalle.

Asuisin varmaan joko kämppiksen tai kumppanin kanssa ja mahdollisten lemmikkien.

Toivon, että olisin töissä jossain työpaikassa, jossa viihdyn, mutta josta myös maksetaan ihan hyvin. Toiveammattini olisi jokin taiteeseen liittyvä, koska olen kiinnostunut siitä ja myös ihan hyvä siinä. En tiedä vielä tarkalleen mitä töitä tekisin. Olisi myös hyvä, että vapaa-aikaa jää tarpeeksi.

Vapaa-ajalla haluaisin matkustella siellä täällä, kun siihen olisi varaa. Paikkoja, joissa haluaisin käydä ovat ainakin Englanti, Yhdysvallat ja jotkut Aasian ja Euroopan maat.

Myös roadtripit ympäri Suomea ovat kivoja, joten olisi tarpeellista omistaa auto ja ajokortti.

Haluaisin käydä paljon keikoilla, festareilla ja muissa tapahtumissa mahdollisesti myös Suomen ulkopuolella.

Olisi myös kiva oppia musiikkiin liittyviä asioita, esimerkiksi soittamaan jotain instrumenttia. Vapaa-ajalla voisin opetella uusia taitoja, jos vain ehdin. Bändi on ollut kavereiden kesken iso haave, mutta vielä tosi kaukainen sellainen.

Toivon, että tulevaisuudessa kaikki tämän hetken tärkeät kaverisuhteet olisivat säilyneet ja perheeseenkin olisi hyvät välit ja näkisimme usein.

Omaa perhettä ja lapsia en ole suunnitellut, koska en edes ole vielä varma haluanko niitä ollenkaan. Tällä hetkellä tuntuu, että pelkkä kumppani ja kaverit ympärillä riittävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti